Ex-Sapiens

Ex-Sapiens liikmed 2013

by on juuni.17, 2013, under üldine

MTÜ Ex-Sapiensiga on läbi 9 aastase ja 3 kuu pikkuse tegevuse olnud seotud väga paljud erinevad inimesed. Mingitel hetkedel on liikmeid  klubisse  registreeritud ametlikult liikmeksastumiseavalduse alusel, kuid mõned kodanikud on klubisse kuulunud nn “by default” ilma ühtegi paberit allkirjastamata.

Selleks, et kõik oleks juriidiliselt korrektne ja vastavuses MTÜ-dele kehtivate seadusestega, peab klubi juhatusel olema liikme allkirjaga kinnitatud liitumisavaldus.  Tänan on mul aegade hämarustest siin veebi ülevad liikmetenimekiri, kuid täna pole see tõenäoliselt enam kindlasti korrektne. Kõik isikud, kes selles listis on aga tahaksid enda sealt kustutamist või sinna hoopis lisamist, siis palun täitke oma andme (nimi + e-mail) ära siin nimekirjas

Juulis on plaanis kutsuda kokku MTÜ Ex-Sapiens üldkoosolek ja arutada läbi mõned tähtsad klubi tegevusega seotud teemad, kuid selleks on ennem vaja kaasajastada liikmete nimekiri. Seega kõik Ex-Sapiensi sõbrad ja tegevusesest huvitatud, palun täitke oma andmed ära!

 

 


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Blogroll

A few highly recommended websites...