Ex-Sapiens

Haapsalu Paralepa skatepargi avaürituse kokkuvõte

by on juuni.07, 2013, under asfalt

31.mail sai Paralepa rannas avatud uus skatepark ja selle tarvis toimus Game of S.K.A.T.E, B.I.K.E ja T.Õ.U.K.S. Rulapargis oli avamisekuupäevaks kahjuks valmis ainult 4tk obstaaklit, kuid see ei vähendanud noorte huvi uue rulapargi vastu sest platsiäärne oli pealtvaatajaid paksult täis (ca250 inimese ringis). Ka ilm soosis igati võistluse korraldamist ning hoovihma hakkas alles sadama õhtul, mil pargis oli saanud päevläbi sõita.

Võistluste tulemused:

  • Rula – Kristo Hüdsi
  • Tõuks – Markus Rääli
  • BMX – Hendrik Mullo

Suur täna kua ürituse toetajatele: Monster Energy ja RakserSport

Esimesed

Meediakajastus:

avaürituse pildid 

AK uudiste kokkuvõte

Lääne Elu artikkel

 

 

Ülejäänud sktepargi obstsaaklid peaks saama paigaldatud juuni keskpaigaks ning siis on park oma täies hiilguses rannas kõikidele Haapsalu ja Läänemaa ekstreemspordihuvilistele teretulnud. Tulevatel aastatel on siiki plaanis ka leida lisarahastust, et parki veelgi kasvatada ning obstaakleid juurde muretseda!


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Blogroll

A few highly recommended websites...