Ex-Sapiens

Lohelaua tutvustus ja Paralepa uue skatepargi avamine

by on mai.16, 2013, under asfalt, tuuletallaja

Haapsalu ja kõigi teiste ekstreemspordihuviliste rõõmuks on Paraleppa randa kerkimas uus skatepark! Reedel (31.mail) toimub UNICEF-i “Sinise nädala” raames seetõttu kaks ekstreemspordiga seotud sündmust – lohelaua tutvustus rannas ja uue skatepargi avamine ning võistlus!

Kell 12:00 tutvustab Haapsalu Surfiklubi rannas lohelaua algtõdesid ja näitab kõike selle ümber seonduvat varustus. Õige tuule korral toimub ka demo. Lisaks pidi Sukles võtma esimese suplese, et sellega rannahooaeg avatuks kuulutada!

Kell 12:30 avame tuliuue Paralepa rulapargi ja toimub Game of S.K.A.T.E, B.I.K.E ja T.Õ.U.K.S võistlus ilma vanuseklassideta. Auhinnad antud võistlusele on välja pannud Monster ja RakserSport, seega tasub kindlasti osaleda. Sõbralikule trikitamisele mängib taustaks mõnus suvine muusika.

Lisaks esineb ka tantsutrupp “The Wild Ones”

Olete kõik oodatud, et veetmaks üks ekstreemsporti täis päev Haapsalus! Liitu üritusega SIIN

paralepa3


1 Trackback or Pingback for this entry

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Blogroll

A few highly recommended websites...