Ex-Sapiens

Paralepa skatepark läheb lammutamisele

by on nov..15, 2012, under asfalt

Linnavalitsus informeeris Ex-Sapiensi juhatust septembris, et soovitakse kõik Paralepa skatepargi obstaaklid pargist teisaldada kuna need on lihtsalt niivõrd lagunenud ja inimestele ohtlikuks muutunud. Peame tunnistama, et olukord on tõesti pargiga väga kehv ning me ei soovi, et keegi pargis ennast vigastaks. Siiski sai rõhutatud, et sisepargist toodud asjad on korras ja need peavad jääma parki jääma.

Järgmise aasta linna eelarve on väga pingeline ja mingeid investeeringuid skatepargi uuendamiseks pole planeeritud. Summa, millest allolevas artiklis räägitakse (ca 30 000€) oleks tõesti suurusjärk, mis oleks tulnud välja käia, kui oleks tahtnud vanad metall konstruktsioonidel obstaaklid parandada ja uued veel juurde ehitada. Pikemalt sellest koos joonistega ühes vanemas blogi postituses

Linnavalitsusega on seega hetkel kokkulepe, et Paraleppa jääb alles sisepargist suve alguses toodud hubba/step-up, suur ja väike quarter, kuid ülejäänud obstaaklid võtakse maha. Pikem artikkel koos linnavalitsuse kommentaaridega:

artikkel: http://laanlane.ee/article/haapsalu-linnavalitsus-plaanib-ohtlikuks-muutunud-skatepargi-ajutiselt-sulgeda 

pildid: http://laanlane.ee/article/fotogalerii-kasutajaile-ohtlikuks-muutunud-lagunev-skatepark

Oma panuse pargi kordategemiseks annavad Haapsalu noored ja Haapsalu noortevolikogu. Sel laupäeval (17.nov) kell 13:00 joonistavad noored Haapsalu teenindusmaja endise kaupluse Jess ruumes grafititeoseid, mille müügist saadav raha annetatakse Haapsalu skatepargi korrastamiseks.  Valminud teostest tehakse näitus Rannarootsi keskuses.


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Blogroll

A few highly recommended websites...